Is deze mail onleesbeer? Klik hier

Het idee is ontstaan op basis van een rijke ervaring die we opdeden op het vlak van Human Resources Management en waarbij we ons terecht de vraag stelden:

bieden we vandaag de dag voldoende diensten aan ondernemingen op het vlak van hun Human Capital, en vooral: doen we dat op de juiste manier?

CO-HR wenst op dit vlak een nieuwe weg te bewandelen. Daarbij trekken we ons bewust terug van de gebruikelijke massa-benadering en streven we ernaar om samen te werken met een aantal geprefereerde ondernemingen. Doelbewust wensen wij onze dienstverlening niet te overcommercialiseren. Nu en in de toekomst gaat het ons niet om de massa, maar om het streven naar perfectie voor enkele trouwe langetermijnpartners.

U bent geen nummer

 

CO-sourcing

 

In co-sourcing met de zaakvoerder, kunnen wij zelfs uw volledige personeelsdienst overnemen.

 

We optimaliseren daarbij zowel de soft skills (rekrutering/selectie, organisatie- ontwikkeling, competentie- management, personeelscommunicatie, etc…) als de hard skills (payroll, personeelsadministratie, subsidiebeleid, sociaal overleg, etc…) en verzorgen de permanentie bij vragen van uw medewerkers.

CO-HR wenst een partnership aan te gaan waarbij de volgende klemtonen steeds worden gelegd:

U wordt als partners van ons gehoord

Co-sourcing van uw HR-processen in plaats van out-sourcing ervan

Individuele benadering van uw organisatie

Beheersing van uw HR-budget

Voor CO-HR bent u geen nummer. Wij maken als het ware deel uit van uw organisatie. Wij organiseren uw personeelszaken van A tot Z.
U gaat hierbij zover als u zelf wenst.

Door het feit dat wij slechts met enkele partners in zee zullen gaan, garanderen we een individuele aanpak op maat van uw bedrijf. Wij kunnen immers onze dienstverlening naar onze normen pas kwalitatief uitvoeren indien we ons houden aan een beperkt aantal vaste partnerships.

 

Voor deze opdracht werken we aan vaste uurtarieven. Zodoende blijft uw budget beheersbaar. Wij maken tevens een initiële SWOT-analyse waarbij we samen bekijken hoe we ervoor kunnen zorgen dat samenwerken met CO-HR u eerder een besparing oplevert (reduceren van de interne loonkost van uw HR-afdeling, geen opbouw van sociaal passief, geen indirecte betaling van de marketingmachine van uw leverancier). We richten ons daarom vooral naar de bedrijven waar een eigen personeelsdienst een zware kost betekent en die toch de nodige aandacht aan hun Human Capital wensen te geven. CO-HR kan hierbij zeker een meerwaarde voor u genereren. Wij investeren in uw plannen!

 

Laat duidelijk zijn dat we dit exclusief aanbod van samenwerking slechts kunnen aanbieden aan de “happy few”. Dit is immers het opzet van het idee. Wij wensen af te stappen van de lange communicatielijnen en willen intern, binnen uw bedrijf, proactief samenwerken.
Misschien lijkt dit voorstel voor u revolutionair en misschien is het dat ook. Doch soms moet men veranderingen durven doorvoeren! CO-HR wenst u daarbij te ondersteunen.

Indien u interesse heeft om CO-HR te ontmoeten voor een vrijblijvend gesprek, graag een seintje. Wij zijn tijdens de kantooruren te bereiken op het nummer 0492/277755 en tijdens de avonduren op het nummer 012/747696. U kan zich tevens via een reply op dit bericht tot ons wenden.

 

Rest ons nog u alle succes toe te wensen voor 2014.

 

Met vriendelijke groet,

 

Vanwege CO-HR
CO-HR staat voor:

20 jaar ervaring binnen payroll
20 jaar ervaring binnen HRM
20 jaar algemene bedrijfservaring
dynamisme en “the go for it”-spirit
   
Kris Schenk Hasseltsesteenweg 171/6 3700 Tongeren